2013年3月24日星期日

Barn Nike utlopp på nätet får du en lycklig resa

Och tyg i nästa presskonferens, den Cisco VD personligen scen. Berättade de medier som Violet är en absolut skicklighet, orsaken till att människor är inte medvetna om namnet på den nike air max beror på att människor inte är tillräckligt för att förstå nike air max, denna gång Cisco och violett, Cisco ärade, båda sidor partner lika bemärkelse. Detta ord är som en hammare i allmänhet, att slå alla medier är inte lätt. Violer alla nettoförmögenhet plus $ 30 miljoner, och detta partnerskap är precis som en vuxen samarbete med en förskola barn! Cisco VD log och svarade på denna fråga: Även dagisbarn {k}, men vem kan garantera att barnet inte blir Einstein? Violer har nu visat sin potential för styrka.

Generation växlar och Internet att bygga relaterad teknik nike air max 90 blir den första rättegången i Shanghai kommunstyrelsen, som är en milstolpe i vilt språng. Dessa ord kan inte anses överdriven Om det lyckas, kommer en ny nätverksarkitektur, inklusive snabbmeddelanden teknik mellan polisbilen, ledningssystem, larmsystem hantering etc. vara en mycket stort steg. Detta språng är densamma även nike air max i sina regeringskansliet som arbetar med aspekter av prestanda. Detta projekt. Rabatt billigt pris till salu men också nära markarbeten kommer Shanghai kommunstyrelsen inte ta emot sanningen, för att inte tala Cisco och Shanghai redan har etablerat en god affärsrelation, så stiger i tandem, Violet status ser också helt upp otaliga människor, för en tid, vänligen Yishui Han middag - trots allt, skulle en sådan stor bit av kakan alla vilja dela några, men även om inte får någonting.Blast eftersom nästa sak hela på stranden, eller hela branschen. Cisco och violett kommer omgruppera att etablera ett nytt företag. Företagsnamnet är endast en bokstav - S! Medan vilket Xindi S håller Cisco 45% av aktierna i det violetta Bolaget kommer att äga resterande 55 procent av samtliga aktier i Med andra ord, violer sista ordet! Så uppenbarligen har ekonomer förutspår det nya S-bolaget kommer att bli en industri Neiran Ran stigande stjärna kommer nettovinsten av året snart miljard - trots allt, titta bara på detta företag tillgångar, Cisco $ 30.000.000, dessutom finns en okänd Foundation som $ 50.000.000 - naturligtvis är detta Chen Xu saker. A de första tillgångarna uppgick $ 80.000.000 företag.

Det finns en sådan stark marknad i Kina! Naturligtvis i den här helt nya företag som S. Yishui Han delar verkligen bara fyra procent, och 51 procent av aktierna helt vilar i händerna på Chen Xu, men Chen Xu tog bara aktier inte göra saker, vad beslutsfattande eller Yishui Han egna beslut. När en värd hundratals miljoner bolagets VD, Yi Shuihan tacksam för MH är naturligtvis inte vänta på favörer - naturligtvis air max 90 Chen Xu inte kommer överens om hon verkligen! Den här gången Yishui Han behöver inte anse att den andra generationen förfader Zhang problem, även nike air max Pappa, nu står framför sin egen har nådigt! Men Zhang Bo göra? Zhang Bo, den här gången har varit helt dumt. nike air max aldrig kunnat föreställa Men bara en vecka, blev saker och ting så här?

没有评论:

发表评论