2013年3月25日星期一

hitta dig själv med billigaNike Store Mall of America

Dessutom Chen Xu i datorn och installera några defensiva program, naturligtvis inte vågade ge framtida programvara med Mandy, eftersom det är alltför iögonfallande, men vanliga program har mycket avancerade. Så när det är den olagliga dataströmmen invasion, även väl förklädd, kan samma kännas igen av systemet ut och sedan larm. Inte panik, kan din försvarssystem 01:30 partner motstå titta på som attackerar dig, för att hitta varandra IP! Cham kristallen sida talar sida öppnade tangentbordet för att börja arbeta de andra genast är upptagna. Chen Xu uppskattar att attacken sitt folk att spenat laget. Självklart är laget starkare än på ett lag mycket, åtminstone nike air max används i intervjun när broiler. nike air max på egen hand på ett säkert sätt uppmärksamhet - ett ögonblick av stor betydelse för sin egen säkerhet hackare, åtminstone, är hans nivå inte så illa!

nike air max 90, i vilken den andra kyckling. Chen Xufei snart att visa status nätverksanslutningen åtminstone hundratals IP ansluten dator. Det är den andra mycket listiga nike air max broiler flytta händer och fötter, eller nike air max specifikt gillra fällor för att hoppa in i gropen inne. Chen Xu kontrollerade broiler säker sex ... ett ord sade om: lita på! Detta är inte en fälla konstigt! Detta är en streaker som marken dator - den så kallade strimmor. Ordet bör inte vara obekant. Är inte installerat någon grund brandvägg. Någon grund för antivirusprogram och dator. Som går i programvara. Förutom några Systemet behandlar många processer i namn av nike air max hörs inte. Men det kan se att processen är en Goode och bocai.exe mark desperat mot invasionen av sitt eget land plugg sopor.

Är att ta itu med dessa hackare invaderade landet. Enkelt analogi är Guanmendagou! Detta är en skandal! Chen Xu snabbt detta skede broiler IP-adress som rapporteras. Och säg air max 90 denna kyckling är en fälla. Just vid denna tidpunkt. Plötsligt dyker en dialogruta på skrivbordet. Inuti skriva ordet: hundens svans gräs. Vet fortfarande inte att ta det namnet? Uppenbarligen är händer och fötter av folket spenat laget, nike air max förväntar de andra två lag i samma grupp kan ha en vilja att undersöka, innebär undersökningen kanske det kommer att använda en exklusiv intervju på Sina adress, anges särskilt bakhåll. Chen Xugang vill svara, ser du raden av ord på en tablett: Kazakstan, är en hund svans gräs! Hej, alla Hej, alla. Jag är glad att se dig tänder! Mun tänder är du menar, nätverk terminologi, vände Chen Xu ögonen att fråga: hur kunde han veta att nike air max är en hund svans gräs?

没有评论:

发表评论