2013年3月27日星期三

Nike Air αυτοί δύναμη των γυναικών ζευγάρι χέρια.

Thorn γρήγορα να γυαλιστεί κάτω και πήρε σε τέτοια μεγάλα προβλήματα. Υψηλή Xiaolan αγωνία ρώτησε: ο διευθυντής Wang Shu στο τέλος διαπράττουν χαμένοι παιδί; Tang Yi είπε: nike air max Δεν ξέρω, αλλά μην ανησυχείτε, σύντροφοι της Επιτροπής για Πειθαρχία Επιθεώρησης δεν θα αδικηθεί ένα καλό άνθρωπο. Υψηλή Xiaolan χείλος ενός μπούκλα κανείς: Αυτό ίσως. Tang Yi, θυμωμένος, αστεία, γνωρίζουμε την ψυχραιμία της, δεν της λένε. Wang Shuhe αυτό το πρόσωπο είναι καλή και ισχυρή, ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν ήταν κακή, nike air max, δεν πιστεύω ότι θα διαφθορά. ** Υψηλή Xiaolan ματιά άνιση. Tang Yi κούνησε το κεφάλι: Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν θα συμβεί στη γη. Xiaolan δυσαρεστημένος για να πάει έξω, Tang Yi πήγε για να δείτε το αρχείο, το μυαλό, αλλά για να γίνει αυτό υπάρχει Wang από το υψηλό Xiaolan δικαίωμα Wang από το κλείσιμο κάποια μικρή χρήματα. Σύμφωνα με τους όρους της αναφοράς θα είναι να κάνετε κάποια προσωπική επιχείρηση είναι σίγουρα αναπόφευκτο, αλλά να κλείσει σε ένα εκατομμύριο σε δωροδοκίες, Wang έπαιξε δεν πρέπει να μπερδευτεί τόσο πολύ, αλλά επίσης δύσκολο να πω, ρούχα κάνουν τον άντρα, αλλά δεν Wang από τα σκουλήκια στο στομάχι, που ήξερε τις σκέψεις του .

Για να παραχθεί το είδος της νοοτροπίας; Hu σκέψης, το τηλέφωνο στο τραπέζι χτύπησε επάνω, Tang Yat pick up, μικρόφωνο έντονη και ισχυρή ανδρική φωνή ήρθε: Tang Zhuren αυτό; nike air max skyline πειθαρχία επιθεώρηση τρύπα αχ! Αναπληρωτής γραμματέας Xiangen Κονγκ, τη συνεργασία και Tang Yat κάνετε Yeonsan περίπτωση. Tang Yi απασχολημένος ευγενικό χαιρετισμό του. Καρδιά να γνωρίζουν ότι είναι το τηλέφωνο χτύπησε Wang από την περίπτωση, ίσως λόγω της ευαισθησίας του εδάφους Du Chashi. Έτσι, ο αναπληρωτής γραμματέας ήταν ο ίδιος που ονομάζεται επικοινωνίας. Σίγουρα αρκετά, Κονγκ Xiangen στενάζουν ένα στεναγμό: nike air max έχει ελεγχθεί από την Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας, ο σύντροφος Wang από την τραπεζική κάρτα είναι πράγματι από τον Οκτώβριο η 5η κάθε μήνα θα πρέπει να παραπεμφθεί σε πέντε χιλιάδες δολάρια, ένα σωρευτικό σύνολο από δύο εκατομμύρια, και πληροφοριοδότη υπόλογη υλικά ακριβώς. Tang Yi είναι μια στιγμή σήμερα για να φέρει ένα ατύχημα του ακολουθείται από κάποια συγκλονιστική αίσθηση. Xiangen Κονγκ και πάλι: οι απόψεις της Επιτροπής Ελέγχου Πειθαρχία στο χειρισμό υποθέσεων σύντροφος, ο σύντροφος Wang από αναστέλλεται προσωρινά για την έρευνα, φυσικά, πρέπει να ακούει τη γνώμη σας για την ικανότατη ηγεσία.

Xiangen Κονγκ και Tang Yi συνομίλησαν λίγα, φάτε ένα απλό γεύμα για το Sunday, αυτό έκλεισα το τηλέφωνο. Tang Yi πήρε ένα στυλό για να γράψει μια έκθεση, αλλά πώς να γράψει πώς αισθάνομαι άβολα, αναστέναξε, κατέβασε το στυλό, καρδιά μερικοί, επειδή διαισθητικά, Tang Yat αισθάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αλλά μπορούν να κάνουν τώρα είναι να περιμένουμε τα πορίσματα της Επιτροπής για Πειθαρχία Επιθεώρησης του. Wang από το γραφείο άδειο, Tang Yi αισθάνονται ένα ίχνος χαράς, κάθε nike με τα πόδια μπροστά από το γραφείο, Tang Yi πάντα ματιά στο εσωτερικό, δεν ξέρουν τι θέλουν να δουν. Το τέλος του Ιανουαρίου, η Επιτροπή για Πειθαρχία Επιθεώρησης και το Επαρχιακό Γραφείο παρακάτω, Wang έπαιξε απολύθηκε, εκδιώχθηκε από το κόμμα και παρέδωσε στις αρχές Εισαγγελέα να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Έτσι Tang Yi δεν μπορώ να σκεφτώ είναι, Wang έκτοτε κρατούνται κατά τις προαναφερόμενες απαιτήσεις θέλετε να δείτε τον εαυτό σας, αντιπροσωπευτικός όργανα εγκρίνει το αίτημα nike air max 's, έτσι, συνοδευόμενη από δύο Procuratorate σύντροφος Tang Yi Procuratorate δωμάτιο κράτησης, ένα καθαρό ενιαίο δείτε Wang από.

没有评论:

发表评论